Holstebro Event - Events i Holstebro Kommune | Kontakt
1093
page-template-default,page,page-id-1093,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-1.12, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kontakt

Den officielle indgang for eventaktører

I Holstebro Kommune har vi gode event-erfaringer, et aktivt og attraktivt kultur-, sport- og foreningsliv, og rigtig mange gode faciliteter, både indendørs og udendørs.

På de følgende sider kan du læse mere om faciliteterne, de attraktive naturområder, samarbejde med myndigheder, overnatningsmuligheder, og meget mere, der gerne skulle gøre det så nemt som muligt at skabe og afvikle events i Holstebro Kommune.

Holstebro Kommune har cirka 58.000 indbyggere, og Holstebro by er Vestjyllands ”hovedstad” med cirka 35.000 indbyggere, og er et centrum for handel og kultur i området.

Arrangør-netværk

I Holstebro Kommune, er der en stor og stærk gruppe af erfarne eventarrangører. Fælles er, at alle deres events afvikles i Holstebro Kommune, og gruppen derfor har stor viden om hvem, hvad, hvor og hvordan, og de hjælper gerne andre. ”Arrangør i Holstebro” er et netværket for, og med arrangører og aktører i Holstebro Kommune. Kommunikationen i gruppen foregår via en Facebook-gruppe ”Arrangør i Holstebro”. Her kan der deles arrangementer, gode og mindre gode erfaringer, stilles spørgsmål, bedes om konkret hjælp, m.v., blandt andre arrangører og aktører. Kontakt eventchefen, hvis du er aktør eller arrangør, og ønsker at komme med i Facebook-gruppen ”Arrangør i Holstebro”.

Overnatning

Overnatning på skoler. Læs mere her 
Hoteller, kroer, camping, bed and breakfast, vandrehjem, lejrskoler, feriehuse, naturlejrpladser. Læs mere om mulighederne for overnatning på www.visitholstebro.dk

Musikteatrets lokaler - Priser

Holstebro Kommune har en aftale med Musikteatret Holstebro om, at foreninger og kulturinstitutioner, som er hjemmehørende i Holstebro Kommune, har mulighed for at leje musikteatrets sale til reducerede priser.
Da man ikke kan anvende egne teknikere og kontrollører i Musikteatret, indgår der et antal tekniker- og kontrollør-timer i priserne.
Eventuel forplejning skal købes gennem musikteatrets restaurant.
Musikteatret administrerer ordningen, og eventuelle tvivlsspørgsmål kan rettes til Kunst og Kultur på tlf. 96 11 75 33 eller mail: kultur@holstebro.dk
Her kan du få overblik over de aktuelle priser og betingelser.